Verhalen‎ > ‎

Verhaal van Jasmien

URL van de gadget-specificatie kan niet worden gevonden

Jasmien

Het verhaal van Jasmien
“Het is nu drie maanden geleden dat mijn man Tom werd gearresteerd voor misbruik op ons buurmeisje van 7 jaar oud. Het meisje is nog steeds vreselijk bang en in de war. Mijn familie is boos op me dat ik hem niet heb gedumpt. Mijn vrienden distantiëren zich van mij. Ik heb niemand meer aan wie iet kan toevertrouwen, en zelfs als ik dat deed, weet ik niet meer wat ik zou zeggen.

Letter H
Het moeilijkste voor mij is het omgaan met mijn gevoelens. Ik hield van mijn man en vertrouwde hem - we zijn 10 jaar getrouwd en we kenden elkaar al 3 jaar voordat we trouwden - maar nu, met dit? Ik twijfel of ik hem echt kende en of ik echt van hem hield. En ik ben zeker dat ik hem niet meer vertrouw.

Het lijkt alsof ik non-stop heb gehuild sinds de beschuldiging. Eerst dacht ik met hem mee en was ik ervan overtuigd dat het meisje loog. Maar het werd al snel duidelijk dat ze wel de waarheid sprak. Ik ben geen gewelddadig persoon, maar toen hij bekende, wilde ik zijn ogen uit krabben. Soms betwijfel ik mijn eigen vermogen om de werkelijkheid te begrijpen.

Letter I
Ik wil open zijn en eerlijk zeggen dat ik mezelf van kant wilde maken. Ik ben niet zeker dat ik niet toch nog... De zaak van mijn man haalde de kranten en een lokale tv-verslaggever aan wilde me interviewen. Tom heeft nog steeds zijn werk, maar hij kan alle carrièrekansen opbergen. Onze twee kinderen heb ik naar mijn ouders in een andere stad gestuurd. Mijn collega's blijven vriendelijk, maar ik voel dat ze mijn keuze niet waarderen.  

Ik heb het gevoel dat ik in cirkeltjes ronddwaal. Ik wil alleen maar slapen en pas wakker worden wanneer iemand me kan vertellen dat dit allemaal een nare droom was.”

Wat zou je aan deze vrouw willen zeggen?

URL van de gadget-specificatie kan niet worden gevonden